Apartmani Sarajevo

-

Apartmani Jahorina

-

Apartmani Istočno Sarajevo

-

Apartmani Mostar

-

Apartmani Trebinje

-

Apartmani i sobe Bihać

Smeštaj u gradovima
sve novosti

Oglasi BIH



Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Bosni i Hercegovini
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad, Planinu, Banju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije Hotela online za Bosnu i Hercegovinu - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hotel Belvedere

    Hotel Belvedere - Sarajevo

    Hotel Belvedere smešten je u centru Sarajeva, nedaleko od stare gradske četvrti, Baščaršije. Osim klimatizovanih soba, ovaj hotel nudi besplatan parking, besplatan bežični internet, teretanu i 2 saune.
    Sve sobe uključuju satelitsku televiziju, deo za sedenje i pogled na grad ili na vrt. Takođe sadrže sopstveno kupatilo sa tušem, bade-mantilima i besplatnim toaletnim priborom. Pojedine smeštajne jedinice imaju balkon.
    U b

  • Hotel Beograd

    Hotel Beograd - Sarajevo

    Hotel Beograd je smešten u istočnom delu Sarajeva, na 7 km od centra grada i na samo 1 km od Međunarodnog aerodroma Sarajevo. U ponudi ima à-la-carte restoran i bar u sklopu objekta. Bežični internet se može besplatno koristiti. Nalazi se na svega 8 km od planine Jahorina.
    Sobe poseduju TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Sadrže sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Iz svih soba pruža se

  • Hotel Berr

    Hotel Berr - Sarajevo

    Hotel Berr nalazi se na svega 100 metara od centra Sarajeva. U ponudi ima klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. U okviru objekta možete besplatno koristiti parking.
    Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Pogodnosti u sobama uključuju TV sa kablovskim kanalima i mini-bar.
    Najbliža prehrambena prodavnica, bar i restoran u kome se služe lokalna jela udaljeni su samo 100 metara. Glavna autobuska i železničk

  • Hotel Bistrica

    Hotel Bistrica - Jahorina

    Hotel Bistrica se nalazi na Jahorini, u blizini vrhova od 2000 metara i dolina Prace i Drine. Od hotela se lako može stići do ski staza, udaljenih samo 150 metara. Hotel poseduje à-la-carte restoran u kome se služe jela tradicionalne kuhinje, saunu i zatvoreni bazen.
    Sve sobe imaju TV sa satelitskim kanalima i telefon. Sadrže sopstveno kupatilo sa tušem. Iz soba se pruža pogled na planine.
    Objekat nudi besplatan bežični int

  • Hotel Bistrik

    Hotel Bistrik - Sarajevo

    Hotel Bistrik je smešten u centru Sarajeva. U ponudi ima restoran u sklopu objekta, moderno uređene i klimatizovane sobe i besplatan bežični internet u celom objektu. Nalazi se na 500 metara od Starog grada.
    Sve sobe poseduju mini-bar i flat-screen TV sa kablovskim i satelitskim kanalima. Pored toga sadrže električni čajnik. Sopstveno kupatilo opremljeno je tušem ili kadom i fenom za kosu.
    Hotel Bistrik ima 24-časovnu recep

  • Hotel Blagaj

    Hotel Blagaj - Blagaj

    Featuring free WiFi, a terrace and a sun terrace, Hotel Blagaj offers accommodation in Blagaj, 19 km from Međugorje. Guests can enjoy the on-site bar. Free private parking is available on site.
    Every room at this hotel is air conditioned and is fitted with a flat-screen TV. Certain rooms have a seating area for your convenience. All rooms come with a private bathroom fitted with a bidet. Extras include bath robes and free toiletries.

  • Hotel BM

    Hotel BM - Sarajevo

    Hotel BM se nalazi u Sarajevu, na 7 km od centra grada. Nudi bar i restoran u kome se obroci služe na bazi švedskog stola i po narudžbini. U okviru objekta se takođe nalaze sauna i solarijum. Na raspolaganju je besplatan bežični internet.
    Klimatizovane hotelske sobe sadrže TV i garderober. Kupatila u sobama opremljena su tušem i fenom za kosu. U restoranu se svakog jutra služi doručak na bazi švedskog stola.
    Gostima hotel

  • Hotel BM International

    Hotel BM International - Sarajevo

    Hotel BM International nalazi se na magistralnom putu Baščaršija-Ilidža, samo 3 km od sarajevskog aerodroma. Nudi besplatan bežični internet, besplatan parking i restoran.
    Hotel BM International nudi prostrane sobe i apartmane tipa ''suite'' sa modernim pogodnostima, kao što su klima-uređaj i satelitska televizija. Pojedine sobe imaju čajnu kuhinju.
    Ako želite da se opustite, tu su teretana, sauna i solarijum. Hotel posedu

  • Hotel Bosna 1

    Hotel Bosna 1 - Sarajevo

    Hotel Bosna 1 je smešten na samo 30 metara od tramvajske i autobuske stanice i na 2 km od Aerodroma Sarajevo. U ponudi ima besplatan privatni parking, besplatan bežični internet i klimatizovane sobe sa flat-screen TV-om. Svaka smeštajna jedinica uključuje mini-bar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.
    Recepcija radi 24 sata dnevno i nudi uslugu prevoza sa aerodroma na zahtev. Osim toga hotel ima objekte za sastanke i salon. Pored h

  • Hotel Bosna AD

    Hotel Bosna AD - Banja Luka

    Hotel Bosna AD smešten je u renoviranoj zgradi u centru Banja Luke, na samo 100 metara od glavnog gradskog trga. U ponudi ima 2 restorana sa terasom, 2 kafea, noćni klub i nekoliko kioska i butika. Na raspolaganju vam je i besplatan bežični internet.
    Sve klimatizovane sobe u hotelu Bosna sadrže TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i sobni sef. Kupatila u smeštajnim jedinicama uključuju fen za kosu i kadu ili tuš.
    U okviru obj

  • Hotel Boutique 36

    Hotel Boutique 36 - Sarajevo

    Hotel Boutique 36 se nalazi na predivnoj lokaciji na Baščaršiji, u Starom gradu Sarajeva. On nudi prvoklasne usluge i udoban smeštaj. Gostima se nudi besplatan transfer do aerodroma.
    Možete krenuti u istraživanje okruženja starog grada gde se restorani, muzeji i istorijski spomenici nalaze na pešačkoj udaljenosti.
    Hotel Boutique 36 je nedavno renoviran i nudi elegantno uređene, prostrane sobe.

  • Hotel BP Sarajevo

    Hotel BP Sarajevo - Sarajevo

    Set 2.6 km from Sarajevo War Tunnel in Sarajevo, Hotel BP Sarajevo features free WiFi access and free private parking. Guests can enjoy the on-site bar.
    Rooms are fitted with a flat-screen TV. Some rooms have a seating area to relax in after a busy day. Each room is fitted with a private bathroom equipped with a bath or shower and shower. Extras include free toiletries and a hair dryer. A TV with satellite channels is provided.
    Ther

  • Hotel Brass

    Hotel Brass - Sarajevo

    Hotel Brass se nalazi na 9 km od centra Sarajeva i na svega 3 km od Međunarodnog aerodroma. U okviru objekta gostima su na raspolaganju à-la-carte restoran sa sunčanom terasom i teniski teren. U ponudi je elegantno uređen i klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom.
    Sve smeštajne jedinice sadrže LCD TV, mini-bar i kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Apartmani takođe imaju kompletno opremljenu

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Jeftini AVIO letovi

Slike Bosne i Herc.
Objavite sliku vašeg mesta Bosne i Hercegovine.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Bosni i Hercegovini

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Hotel Posejdon
    Larisa Čović, Banja Luka
    Čisto, bezbedno i savršeno. Redovni gosti Larisa i Branimir Čović....
  • Pansion " Keni"
    Milica Samardžić, Novi Sad
    super, toplo preporučujem...
  • Pansion " Keni"
    jelica samardžić, beograd
    ...
  • Pansion " Keni"
    Haki Ahmeti, Priština
    prezadovoljan sam uslugom...

Komentari posetioca


Booking.com