Apartmani Sarajevo

-

Apartmani Jahorina

-

Apartmani Istočno Sarajevo

-

Apartmani Mostar

-

Apartmani Trebinje

-

Apartmani i sobe Bihać

Smeštaj u gradovima
sve novosti

Oglasi BIH



Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Bosni i Hercegovini
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad, Planinu, Banju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije online za Bosnu i Hercegovinu - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Guesthouse Lamia

    Guesthouse Lamia - Neum

    Boasting sea views, Guesthouse Lamia offers air-conditioned apartments and studio featuring a furnished terrace or balcony. It is located 50 metres from the beach and 1.9 km from the centre of Neum. Free WiFi access is available.
    Each accommodation unit provide you with a satellite TV, kitchen and a sofa seating. Featuring a shower, private bathroom also comes with a bath. All unit offer a panoramic sea view.
    The nearest restaurant

  • Hotel Adria

    Hotel Adria - Neum

    Hotel Adria je smešten na samoj plaži u Neumu, na obali Jadranskog mora. Udaljen je 60 km od Dubrovnika. Nudi klimatizovane sobe i apartmane sa balkonom, mini-barom i pogledom na more.
    Pogodnosti takođe uključuju fen za kosu i LCD TV sa satelitskim kanalima. U okviru objekta postoji besplatan privatni parking na otvorenom. Parking u bezbednoj garaži na raspolaganju je uz doplatu.
    U restoranu hotela Adria služe se raznovrsna lo

  • Hotel Agava

    Hotel Agava - Neum

    Hotel Agava se nalazi na 100 metara od plaže u Neumu. Nudi moderne smeštajne jedinice, besplatan parking i besplatan bežični internet. Na plaži se svakog dana organizuju akva-aerobik i jutarnja gimnastika.
    Sve sobe i apartmani imaju moderno uređen enterijer u nežnim bojama i balkon sa panoramskim pogledom na more. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima-uređaj i sopstveno kupatilo.
    Na plaži možete svakog dana uživati u sp

  • Hotel Jadran Neum

    Hotel Jadran Neum - Neum

    Hotel Jadran obuhvata veliki restoran, besplatni bežični internet, besplatan parking sa video-nadzorom i čuvarom i zatvoreni bazen na 3. spratu s panoramskim pogledom. Nalazi se u centru Neuma, na samo 300 metara od plaže s barovima i noćnim klubovima.
    Sobe su elegantno uređene. Imaju velike prozore i podove potpuno prekrivene tepihom. Sve sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, klima-uređaj, mini-bar i balkon.
    U restoranu s

  • Hotel Orka

    Hotel Orka - Neum

    Hotel Orka se nalazi na mirnoj lokaciji u Neumu, na 3 minuta hoda od najbliže plaže. Moderan hotel gostima nudi mogućnost obedovanja na terasi sa pogledom na Jadransku obalu.
    Sve klimatizovane sobe sadrže savremen nameštaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Pojedine sobe obuhvataju balkon sa pogledom na obalu Jadrana.
    U restoranu hotela Orka služe se raznovrsni lokalni specijaliteti uz odabrana vina. Gostima j

  • Hotel Porat

    Hotel Porat - Neum

    Hotel Porat je smešten pored sopstvene plaže, na oko 2 km od centra Neuma. Gostima nudi klimatizovani smeštaj i à-la-carte restoran, kao i besplatan bežični internet i besplatan parking.
    Sve sobe i apartmani sadrže balkon s pogledom na more i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Studio i apartman takođe imaju i čajnu kuhinju ili kuhinju.
    Do prehrambene prodavnice ima samo 10 metara. Fudbalski teren, kao i teniski i odboj

  • Hotel Posejdon

    Hotel Posejdon - Neum

    Hotel Posejdon, kojim upravlja porodica, nalazi se na svega 10 metara od stenovite plaže u Neumu. U ponudi ima klimatizovane smeštajne jedinice sa balkonom, pogledom na more, satelitskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom.
    Hotel Posejdon gostima nudi besplatan privatni parking. Osoblje vam može organizovati prevoz od aerodroma u Dubrovniku i Splitu.
    U restoranu se služe internacionalna jela i dalmatinski specijalitet

  • Hotel Sunce

    Hotel Sunce - Neum

    Hotel Sunce je smešten u centru popularnog primorskog grada Neuma, na samoj obali Jadranskog mora. Nudi klimatizovane sobe sa satelitskom televizijom i balkonima koji gledaju na more ili na okolne parkove. Besplatan bežični internet možete koristiti u celom objektu.
    Hotel Sunce se nalazi na samo nekoliko metara od plaže, a gostima su na raspolaganju suncobrani i ležaljke.
    Možete uživati u osveženjima iz aperitiv bara i laga

  • Hotel Villa Nova

    Hotel Villa Nova - Neum

    Ovaj nagrađivani hotel iz kojeg se pruža pogled na istočnu obalu bistrog, plavog Jadrana smešten je usred borove šume. Objekat nudi sobe i apartmane pored privatne plaže. Do centra Neuma ima 300 metara.
    Hotel Villa Nova nalazi se na mirnoj lokaciji u Neumu, na 500 metara od centra grada. Hotel je osvojio nagradu "Najbolji apart-hotel u Bosni i Hercegovini" koju dodeljuje Udruženje hotelijera i restoratera Bosne i Hercegovine.

  • Motel Jadranka

    Motel Jadranka - Neum

    Motel Jadranka je smešten odmah pored mora, na svega 30 metara od najbliže plaže i na 300 metara od centra Neuma. U ponudi ima à-la-carte restoran. Pored toga nudi besplatan bežični internet.
    Sve klimatizovane sobe poseduju TV i frižider. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo sa kadom i peškirima. Pojedine sobe imaju balkon s kog se pruža pogled na more.
    Motel Jadranka ima 24-časovnu recepciju. U motelu se možete opustiti

  • Villa Bellevue

    Villa Bellevue - Neum

    Vila Bellevue se nalazi odmah pored plaže u Neumu. Gostima nudi besplatan parking u okviru objekta i klimatizovane apartmane sa TV-om i balkonom ili terasom s pogledom na more. Od najbližeg bara, restorana i prehrambene prodavnice deli vas 3 minuta hoda.
    Svi apartmani imaju sopstveno kupatilo i dnevni boravak sa sofom. Kuhinja je opremljena trpezarijskim stolom, frižiderom i pločama za kuvanje.
    Na 200 metara od vile Bellevue nal

  • Villa Marica

    Villa Marica - Neum

    Vila Marica se nalazi na 2 km od centra Neuma. Poseduje otvoreni bazen okružen ležaljkama i suncobranima, sopstvenu plažu i vrt u kome gosti mogu koristiti pribor za pripremu roštilja. Na raspolaganju je besplatan bežični internet.
    Sve klimatizovane smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV, garderober i sopstveno kupatilo sa tušem. Studiji takođe uključuju čajnu kuhinju sa trpezarijom. Svaka smeštajna jedinica ima balkon ili

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Jeftini AVIO letovi

Slike Bosne i Herc.
Objavite sliku vašeg mesta Bosne i Hercegovine.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Bosni i Hercegovini

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Hotel Posejdon
    Larisa Čović, Banja Luka
    Čisto, bezbedno i savršeno. Redovni gosti Larisa i Branimir Čović....
  • Pansion " Keni"
    Milica Samardžić, Novi Sad
    super, toplo preporučujem...
  • Pansion " Keni"
    jelica samardžić, beograd
    ...
  • Pansion " Keni"
    Haki Ahmeti, Priština
    prezadovoljan sam uslugom...

Komentari posetioca


Booking.com